Etusivu Verkkokauppa Kodin musiikintoisto Radiot nettiradiot ja BT Design Akustiikka Design Laitehyllyt Design Levyhyllyt Native Vita Hinnastot IN English
                                 

 


   Linn Upgrade
                 Vie musiikintoistosi - ja nautintosi - uudelle tasolle nyt!

                                         

   


Olet päässyt aikuisten oikeasti hyvän musiikintoiston makuun.  Ja terveenä ihmisenä haluat lisää.  Enemmän nautintoa.  Enemmän elämää.  Laskimme sinulle hyvityksiä vanhoista Linn laitteistasi vaihdossa uusiin parempiin malleihin!

Linn on siitä mukava valmistaja, että...  Kun vaihdat arvokkaampaan Linn tuotteeseen, saat oikeasti enemmän musiikkia äänitteiltäsi. Tämä ei toteudu läheskään kaikkien hifi-valmistajien tuotteilla.  Linnillä se toteutuu aina.  Jokainen askel ylöspäin on todellinen askel.

Mikäli sinulla on nyt Majik tason laite kotonasi ja haluaisit astua uudelle tasolle, tarjolla on muutamia mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Yksinkertaisin tie on uusi Linn Selekt. Tai vielä parempi Akurate. 

Jos haluat tehdä isomman askeleen, kannattaa harkita Exakt teknologiaan astumista.  Esimerkiksi 520/530 tai Akudorik/Akubarik tasolle astumista.  Se on iso askel laadussa. (Ja siinä tapauksessa voit säästää paljon rahaa huomattavasti edullisemman Exakt DSM:n avulla).

Olemme laskeneet vanhempien Majik -mallien vaihtoarvoja eri Selekt sarjan mallistolle sekä Akurate DSM soitin/etuvahvistimeen.  Tutustu hyvityksiin alla ja huomaa, että siirtymällä parempaan malliin, saat enemmän hyvitystä.  Laitteilla on siis viisi erilaista hyvityshintaa!

Näin parempi malli tulee sinulle suhteellisesti hieman edullisemmaksi.  Taulukon mukainen hyvitys edellyttää, että vaihtolaitteesi on toimivassa ja kohtuullisen siistissä kunnossa. 

Ota yhteyttä ja sovitaan kaupat, jotka vievät musiikkinautintosi merkittävän askeleen eteenpäin!

 oooooooooooooooooo

 

oooooooooooo 

 

 

 

    

 

 

           

 

                                                               Huom!  Ylläolevat vaihtotarjoukset voimassa toistaiseksi.