Etusivu Verkkokauppa Kodin musiikintoisto Radiot nettiradiot ja BT Design Akustiikka Design Laitehyllyt Design Levyhyllyt Native Vita Hinnastot IN English
                                 

 

Skotlantilaista Linn Products yhtiötä voidaan pitää vaikutusvaltaisimpana hifi-valmistajana kautta aikojen. 
Sen tuotteet on noteerattu terävimmälle huipulle sekä teknisen kehityksen suunnan näyttäjiksi.
Yhtiö sai jo 80-luvulla Kuningattaren vientipalkinnon, parikin kertaa.  Vuonna 2012 Kuningatar juhlisti yhtiötä Innovaatiopalkinnolla. 
Linn Products on myös nimetty Kuningashuoneen hovihankkijaksi, siitä Walesin Prinssin Royal Warrant.


Kuvassa HRH Kuningatar Elisabethin virallisen edustajan kanssa Linn Productsin perustaja Ivor S Tiefenbrun MBE sekä nykyinen tmj. Gilad Tiefenbrun.Linn Hifi
on kuin modernin teknologian määritelmä

                       

    

Linn Products julkisti 1974 levysoittimen, joka mullisti käytännössä koko musiikintoiston käsitteen. Samaa yhtiö on jatkanut niin kaiutin kuin elektroniikka teknologiankin edelläkävijänä.  Verkkosoittimissa yhtiö on jälleen viitoittanut tien muille alan valmistajille.

Tämä kaikki on totta.  Sekä amerikkalaiset että Britannian hifi-alan toimittajat ovat valinneet Linn Productsin ensimmäisen tuotteen, Linn Sondek LP12 levysoittimen koko hifi-alan kaikkien aikojen tärkeimmäksi tuotteeksi.  Juuri sen vallankumouksellisen suorituskyvyn johdosta.

Mikä Linn tuotteissa on niin erikoista?  Kysymys on ymmärtämisestä.  Ivor S Tiefenbrun ymmärsi mitä musiikin toistamisen pitäisi oikeasti tarkoittaa.  Hän astui ulos hifi-alan kliseisistä äänentoisto -asetelmista ja vaati musiikillisesti tarkempaa toistolaatua.  Ääntä, joka vaikuttaa kuulijaan samaan tapaan, kuin elävä musiikki.

Ja loppu on ollut jatkuvaa historian kirjoittamista jo yli 45 vuoden ajan.  Yhä uusia tuotteita, jotka saavat kuulijat kokemaan musiikin syvemmin.  Innostumaan, hikoilemaan, värähtelemään ja unelmoimaan musiikin mukana.  Monet ovat kokeneet, että siitä kannattaa vaikka maksaa hiukan enemmän.  Ei - Linn laitteet eivät ole sen kalliimpia, kuin muutkaan hyvin valmistetut hifi-laitteet.  Usein aivan päin vastoin. Suorituskyvyn taso, jota Linn tuotteet tarjoavat, tekevät ne vertailussa edullisiksi laitteiksi markkinoilla.

Linn laitteissa on se jokin.  Kun sen on oivaltanut ja kokenut omakohtaisesti, ei halua enää mitään muuta. Kokoa itsellesi oma Linn laitteisto.  Se voi olla pieni laitteisto tai se voi olla suurempaan elämykseen rakennettu.  Pidä huolta, että se on kokonaan Linn - muuten et pääse ihannetuloksiin.  Valitse vinyylilevy äänilähteeksi tai valitse verkkosoitin - tai ota molemmat.  Linn verkkosoitto on yksinkertaista ja laitteisto ottaa helposti huomioon myös huoneesi yksilöllisyyden.  Linn takaa, että saat optimaalisen elämyksen.

Linn laitteilla verkkosoitto on helppoa.  Myös TV:n kytkeminen huipputason äänentoistoon on helppoa.  Äänen sijoittaminen huonetilaan on helppoa.  Linn on ajatellut asioita hyvin pitkälle.  Tosin monessa mielessä eri tavoin, kuin useimmat muut valmistajat.  Tarkoituksella.

Lisäksi Linn Products on viljellyt myös ainutlaatuisen hurttia huumoria.  Jopa mainoskampanjat ovat toisinaan olleet erittäin viihdyttäviä. Linn on osannut lempeästi irvailla hifi-alan innokkuutta vedättää asiakkaitaan esittelemällä viljalti yksinkertaisia mittausarvoja ja kuvaajia.  Koska jo alkuvaiheessa Linnillä ymmärrettiin, miten vähän ne kertovat todellisesta musiikintoiston laadusta.

        

Älä tuijota hifin hintaan.  Se ei takaa mitään hifi-alalla.  Linn laitteiston osat voivat tuntua turhankin edullisilta, mutta kaikella on tarkoitus Linn systeemissä.  Tulokset pilaantuvat helposti pienenkin vieraan osan ansiosta systeemissä.  Me osaamme kymmenien vuosien kokemuksella kertoa ja näyttää miksi ja miten.

Tutustu Linn äänilähteisiin täällä

Tutustu Linn kaiuttimiin täällä.

Tutustu langattomaan Linn Series 3 kaiuttimeen täällä.

 

 

Linn Productsin edelleen huippumodernissa tehtaassa on erikseen tuotekehitys ja koulutustilat.
Tehdas on huippuarkkitehti Sir Richard Rogersin toimiston suunnittelema (mm. Pompidou Center Pariisissa sekä Lloyd's Building Lontoossa, joka valmistui hieman ennen Linn tehdasta).  Linn tehdas on ollut jatkuvien vierailujen kohteena vuosikymmenet ja mm. japanilaisten vieraiden suosiossa.

Työntekijöillä on viihtyisät näkymät ympäristöön suurten lasiseinien ansiosta.
Vihirobotit vievät oikeat osat oikeille ihmisille oikeaan aikaan.  Robotit
 tulevat myös noutamaan valmiit tuotteet oikeaan aikaan, varastoidakseen ne automaattiseen varastoon (korkea sininen osa tehtaan takaosassa).  Valmistusvaiheessa tuotteet testataan erittäin tyhjentävästi.  Tuotteen rakentaa yksi ihminen alusta loppuun.  Lopuksi hän liimaa oman nimensä tuotteen pohjaan

Linn tuotteilla on 5 vuoden takuu.

 

 

 oooooooooooooooooo

 

oooooooooooo 

 

 

 

Linn Selekt DSM
verkkosoitin/vahvistin

 

Onko sinulla käytössä
Linn Majik sarjan vanhempi
laite?  Ja haluaisit astua
eteenpäin - paremmalle
tasolle?  Laskimme
hyvityshintoja vanhoille
Majik-laitteille.

TUTUSTU TÄÄLLÄ!

 

 

 

Linn Sondek LP12 levysoitin
klassisessa asetelmassa