Kuulokekuuntelu on eräs nautinnollisimmista tavoista kuunnella musiikkia äänitteiltä.  Kuulokkeilla voit irtautua muusta maailmasta ja sukeltaa vain musiikkiin.  Stereokuva avautuu tarkkana ilman huoneheijastusten tuomia akustisia muutoksia toistoon. 

Kuulokkeiden koekuuntelupiste liikkeessämme on maan hienoin.  Verkkokaupassamme on vielä enemmän kuulokkeita tilattavissa. 

Kuulokkeiden musiikillinen toistolaatu on viimeisen 5 vuoden kuluessa kehittynyt suurin askelin.  Kuulokkeet eivät tietenkään paranna musikaalista toistolaatua, kuten eivät kaiuttimetkaan, ellei signaali, jota niihin syötetään, ole musiikillisesti korkealaatuista. 

Suuren kehityksen kuulokkeiden laadussa voi huomata, kun kuulokkeet kytketään erinomaiseen äänilähteeseen.  Tämän voit kokea liikkeemme kuulokepisteessä.  Sävelkorkeuksien pienetkin erot kuuluvat tarkkoina ja oikeassa vireessä - ajoitukset ovat kohdillaan ja musiikin draama avautuu vaikuttavalla tavalla.  Näin tapahtuu, kun koko toistoketju on musiikillisesti korkeatasoinen. 

Moderneinta kuuloketeknologiaa edustaa Audeze, joka on sekä musiikillisesti kehityksen kärjessä, että tarjoaa mm. CYPHER kaapelia, jossa on tasokas DAC-muunnin ja vahvistin kuulokejohdossa.  Näin voit syöttää digitaalista signaalia suoraan puhelimestasi tai tietokoneeltasi kuulokkeille.  CYPHER johdon liitäntä on tyypiltään Applen Lightning.  Se on saatavilla Audezen SINE ja EL-8 -kuulokkeisiin.

Olemme panostaneet valtavasti kuuloketestikuuntelupisteeseemme, jotta voisit tulla käytännössä toteamaan, miten hyvät nämä kuulokkeet todella voivat olla:

Audeze mallisto 

Audeze sekä alla oleva Hifiman valmistavat rakenteeltaan magnetoplanaarisia kuulokkeita.  Ne toimivat normaalilla ohjausjännitteellä, eivätkä tarvitse erillistä jännitteen korkealle nostavaa vahvistinta, kuten elektrostaattiset kuulokkeet.  Ne myös tuntuvat soittavan musiikkia erittäin hyvin.  Ainakin useimmat.  Audeze tulee Amerikasta, Hollywoodin studiomaailmasta.  Hifiman on kiinalainen.  Arvostamme myös useita Hifiman malleja.

 

 

 

Grado on perinteinen amerikkalainen kuulokevalmistaja jo kolmannessa polvessa.  Toinen perinteinen ja suurempi amerikkalainen kuulokevalmistaja on KOSS.   Jälkimmäinen on siirtänyt tuotantonsa Kiinaan.  Grado puolestaan valmistaa kuulokkeet edelleen New Yorkin Brooklynissä.

 

Lisäksi meillä on useita kuulokesarjoja myynnissä verkkokaupassamme.  Esimerkiksi STAX elektrostaattiset kuulokkeet. 

 

  

 

 


 

Tervetuloa tutustumaan!

P.S. Kuulokehinnat löydät verkkokaupastamme TÄÄLTÄ!

 

 

  

Musiikin.com liikkeestä löydät seuraavia kuuloke ja kuulokevahvistinmerkkejä:
Audeze, McIntosh, Grado, Hifiman, Graham Slee, Aune Audio, Heed Audio Canamp, Creek.

Sekä verkkokaupassamme:
Em. merkkien lisäksi Stax, NAD, Hifiman X ja Hifiman 1000...

 

Musiikin.com hifi-liike ja verkkokauppa, tuotemerkkejä:
LINN Products, McIntosh, Blumenhofer, Davone, Golden Ear Techology, Kudos, Heed Audio, REVO, Rega, Creek Audio, BlueSound, Audeze, Graham Slee, AUNE Audio, Clearaudio, Pro-ject, Anthem, Firestone Audio, Hifiman, Stax, Grado, Audioengine, Yamaha, Thorens, Dynavoice, Sonos, Bassocontinuo, NorStone, Sounds of Science, Isoblue, Quadraspire, WBT ym. Lisäksi design akustiikkapaneeleita ja laite- ja levyhyllystöjä.

 

    


  
        Myös käytetyt laitteet ja
         alennetut demopoistot 
       löydät verkkokaupastamme

 

           Lähetä maili !

 

  

 

 

       
          Tarjoamme Sinulle 
          mielellämme kahvit!

 

 

    

 

   

      
           TILAA OMA REVO
               - Paina kuvaa!