Etusivu Verkkokauppa Kodin musiikintoisto Radiot nettiradiot ja BT Design Akustiikka Design Laitehyllyt Design Levyhyllyt Hinnastot IN English
                                 

 

 

   
Nosta musiikki kodissasi uudelle tasolle..
Liikkeessämme voit kokea aivan uudenlaisen
musiikintoiston laadun.
 

 

Musiikilla on suuri vaikutus ihmiseen.
Hifi ei kuitenkaan yleensä kykene toistamaan musiikkia kovin hyvin. Riippumatta siitä, mitä mainoksissa väitetään. Myöskään laitteiston hinta ei sellaisenaan useinkaan kerro, miten hyvin se kykenee toistamaan musiikkia.  

Pintapuolisesti ääni voi kuulostaa hyvältä, mutta elävän musiikin aiheuttamia vaikutuksia tunteisiimme ei tapahdu.  Sävelkorkeuksien toisto latistuu aina ja on epäpuhdasta.  Parhaat laitteistot kykenevät tässä kohdin parempaan.

Tule tutustumaan liikkeeseemme ja erilaiseen lähestymiskulmaamme. 

Saatat kokea jotain aivan uutta! 

Jopa pienet radiomme yllättävät monet musiikintoistollaan.

 

 

Uutuus Linn Selekt DSM tuli markkinoille marraskuussa 2018.  Selektissä on lyhyesti kerrottuna verkkosoitin ja vahvistin.  Modulaarisen rakenteen ansiosta laitteesta voi valita erilaisia versioita tai parantaa sitä myöhemmin.  Tästä laitteesta hifi-maailma kohisee juuri nyt. Linn mallistosta löytyvät  myös loistavat Majik DSM, Akurate DSM sekä Klimax DSM.

 

Nykyaikainen äänilähde on "striimeri".   Digitaalinen äänilähde, joka soittaa musiikkia suoraan verkosta.  Meillä on maailman kärki verkkosoittimien valikoiman lisäksi pari edullista mahdollisuutta.  Linn DSM laite tekee striimaamisen niin helpoksi - lisäksi siinä on aina myös HDMI-liitäntä, jonka kautta onnistuu myös TV-äänen toisto ainutlaatuisen korkeatasoisesti.  Lue täältä lisää LINN tuotteista!

 

 

CD-soittimia käytetään vielä paljon. Liikkeemme ja verkkokauppamme valikoimassa on lukuisia eri valmistajien CD-soittimia.
Transport on pelkkä pyöritin, joka lähettää signaalia ulos vain digitaalisena.  Tarvitaan siis DAC-muunnin (Digital to Analog Converter)
joko erillisenä, tai vahvistimen sisällä, joka muuntaa signaalin analogiseksi, kuunneltavaksi.  Transport on siis kätevä nykyaikaisen
vahvistimen seurassa.

 

 


McIntosh on legendaarinen valmistaja Amerikasta.  Valikoimassa on mm. useita nykyaikaisia integroituja vahvistimia, jotka nykyään kykenevät vastaanottamaan myös digitaalista informaatiota ja kääntämään sen analogiseksi ääneksi. Lue lisää

 

 

Brittiläinen Rega tarjoaa vahvistinmallistoa läpi hintaluokkien. 

 

NAD on edelleen tunnettu hinta/laatu suhteestaan ja mallisto on edullinen hankkia. Useita vahvistinmalleja saatavana myös modernein digitaalisin valmiuksin.

 

 

Pieni otos kaiutinvalikoimastamme. Kolme tärkeintä pääedustustamme. Kullakin omat vahvuutensa. Kerromme mielellämme lisää ja joitakin malleja voimme myös soittaa liikkeessämme.