Etusivu Verkkokauppa Kodin musiikintoisto Radiot nettiradiot ja BT Design Akustiikka Design Laitehyllyt Design Levyhyllyt Native Vita Hinnastot IN English
                                 

 

 

   
Nosta musiikki kodissasi uudelle tasolle..
Liikkeessämme voit kokea aivan uudenlaisen
musiikintoiston laadun.
 

 

Musiikilla on suuri vaikutus ihmiseen.
Hifi ei kuitenkaan yleensä kykene toistamaan musiikkia kovin hyvin. Riippumatta siitä, mitä mainoksissa väitetään. Myöskään laitteiston hinta ei sellaisenaan useinkaan kerro, miten hyvin se kykenee toistamaan musiikkia.  

Pintapuolisesti ääni voi kuulostaa hyvältä, mutta elävän musiikin aiheuttamia vaikutuksia tunteisiimme ei tapahdu.  Sävelkorkeuksien toisto latistuu aina ja on epäpuhdasta.  Parhaat laitteistot kykenevät tässä kohdin parempaan.

Tule tutustumaan liikkeeseemme ja erilaiseen lähestymiskulmaamme. 

Saatat kokea jotain aivan uutta! 

Jopa pienet radiomme yllättävät monet musiikintoistollaan.

 

 

Uutuus Linn Selekt DSM  on Linn Productsin uusin verkkosoitin/vahvistin, josta kohistaan.  Selektissä on lyhyesti kerrottuna verkkosoitin ja vahvistin.  Modulaarisen rakenteen ansiosta laitteesta voi valita erilaisia versioita tai parantaa sitä myöhemmin.  Selekt on jo muotoilupalkittu - ja kaunis se onkin.  Linn mallistosta löytyvät  myös loistavat Majik DSM, Akurate DSM sekä Klimax DSM.  Saatavana myös pelkät verkkosoittimet Akurate DS ja Klimax DS.

Nykyaikainen äänilähde on "striimeri".   Digitaalinen äänilähde, joka soittaa musiikkia suoraan verkosta.  Meillä on maailman kärki verkkosoittimien valikoiman lisäksi pari edullista mahdollisuutta.  Linn DSM tai DS laite tekee striimaamisen niin helpoksi - DSM malleissa on aina myös HDMI-liitäntä, jonka kautta onnistuu TV-äänen toisto ainutlaatuisen korkeatasoisesti sekä kätevä huonekorjaus.  Lue täältä lisää LINN tuotteista!

 
. Lue lisää 

Brittiläinen Rega tarjoaa vahvistinmallistoa läpi hintaluokkien. 

 

 

 

 

Pieni otos kaiutinvalikoimastamme. 
Kolme tärkeintä pääedustustamme. Kullakin omat vahvuutensa. Kerromme mielellämme lisää ja joitakin malleja voimme myös soittaa liikkeessämme.